16 вінницьких представників турсфери серед найкращих безпечних туристичних об’єктів України

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Національна туристична організація України в партнерстві зі Всесвітньою радою подорожей і туризму (WTTC) презентувала серію протоколів для основних галузей туристичного сектора України з метою ефективного пом’якшення наслідків пандемії COVID-19 та запровадила особливу відзнаку #ПодорожуйБезпечно (Safe Travels). 

Пізніше НТОУ за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» провела низку навчальних і маркетингових заходів для поширення використання суб’єктами туристичної діяльності міжнародних протоколів безпеки та спеціальної відзнаки #SafeTravels. Використання бізнесом спеціально розробленого знака дозволяє туристам впізнавати локації, атракції та компанії по всьому світу як такі, що прийняли й виконують глобальні стандартизовані протоколи охорони здоров’я та гігієни задля того, щоб туристи подорожували безпечно. Для визначення найкращих прикладів було оголошено всеукраїнський конкурс #SafeTravels Contest, мета якого ― зменшення негативних наслідків поширення пандемії COVID-19 на сферу туризму та гостинності України. Для участі у конкурсі запрошувалися всі соціально відповідальні та безпечні туристичні об’єкти. 

З Вінниці ініціативу взяти участь у конкурсі проявило одразу 16 представників ― найбільше серед усіх регіонів України. Переможці конкурсу визначалися за такими номінаціями:
• Безпечний готель
• Безпечний туроператор
• Безпечний аеропорт
• Безпечна туристична атракція• Безпечний торговельний заклад Усі 16 туристичних організацій з Міста ідей здобули перемогу й отримали відзнаку в конкурсі. Цей результат доводить, що Вінниця та її підприємці відкриті та дружні до туристів, а також активні й постійно вдосконалюють послуги, які надають мешканцям і гостям міста. 

Повний перелік учасників можна подивитися на сайті НТОУ.

Коментарі у Facebook