За минулий рік у Вінниці збудували 2,4 км доріг

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Серед ключових об’єктів по дорогах, які були збудовані у минулому році – нова дорога по вул. Гонти та ділянка по вул. Енергетичній. Загалом це 2,4 км нових доріг, роботи по яких виконані в комплексі з освітленням, тротуарами, велодоріжками, зливовою каналізацією. Завдяки цьому проекту було з’єднано вулицю Зулінського з Гонти, а також Київську і Батозьку, що дозволило  розвантажити транспортні потоки.

Будівництво нової дороги по вулиці Гонти – один з найбільших минулорічних інфраструктурних проектів у місті. У рамках робіт тут влаштовано зливову каналізацію, аби вода не підтоплювала дорогу та не руйнувала її. Нова дорога з’єднала Київську і Батозьку та розвантажила транспортні потоки. Будівництво велось у комплексі: облаштовані тротуари, велодоріжки, зливова каналізація. Також встановлено світильники. Нова магістраль пожвавить і ділову активність у цій промисловій зоні https://cutt.ly/EjduZq5 .

Також минулого року збудували з «нуля» ділянку дороги на вулиці Енергетичній. Раніше тут були непроїзні хащі, тепер – новий шлях. Це невеликий відрізок, але він важливий для промислової зони у цьому районі. Як результат,  з’єднано вулицю Зулінського з новою дорогою на Гонти. Тож в результаті це розвантажило трафік на Київській, Батозькій та Липовецькій.

Також у Вінниці минулого року ремонтували дорогу по вулиці Гальчевського, що на Старому місті. Загалом проект розрахований на два роки. У цьому році планується завершувати роботи по асфальтуванню дороги, тротуарів та влаштування  велодоріжки https://cutt.ly/7jduSYG 

Також у 2020 році у Вінниці продовжувався розвиток території в межах індустріальних парків. В рамках створення інфраструктури тут тривало будівництво доріг. Нагадаємо, що раніше до індустріальних парків було прокладено мережі водопостачання та водовідведення https://cutt.ly/vjdiD76 .

На 2021 рік заплановано завершити роботи по вул. Гальчевського. Також у планах –  капремонт вул. Д. Нечая (2 черга), Сабарівського шосе, продовження будівництва нової дороги по вул. Тимофіївській.

Коментарі у Facebook