На Вінниччині сім’я врятувала лебедя, він швидко обжився і почав битись

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

 З початку морозів бійцям ДСНС та небайдужим громадянам мало не щодня доводиться рятувати птахів та звірів, які потерпають від заморозків. Нещодавно господарі з Оратова сприяли порятунку дикого пернатого. Деталі повідомив речник ГУ ДСНС у Вінницькій області Олександр Кутовий:

Трапилась така подія в Оратові. Жителі одного з будинків, розташованих на вулиці Парковій, стали свідками, як їм на подвір’я «спікірував» лебідь. Вочевидь, птах обмерз у польоті, тому і був змушений виконати жорстку «аварійну посадку». Добрі господарі важких поранень у нього не виявили – підібрали, відігріли, нагодували.

А за кілька годин лебідь вже вільно й гордо почав обживати обійстя. Та ще й так «освоївся», що став навіть ганяти власників садиби, бити їх крилами та клювати. Люди зрештою вирішили позбутися непроханого гостя й зателефонували сьогодні до рятувальників. Фахівці ДСНС войовничого птаха вилучили та в свою чергу передали лебедя працівникам ДП «Іллінецьке лісове господарство» Оратівського лісництва. Там, під пильним наглядом, невдячний порушник спокою перебуває і дотепер.

Коментарі у Facebook