Чемпіоном міжнародних змагань стала школа танцю «Шахіна»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Танцівниці студії «Шахіна» стали абсолютним чемпіоном міжнародних змагань. Вінничанам вдалось вибороти Гран-прі — як наймасовішій та найуспішнішій школі танцю. Окрім того, вони отримали 11 кубків за групові танці та сольні номери. Загалом наші земляки повернулися додому із 148 нагородами. Безумовно, це рекорд.

– Так сталось, що напередодні конкурсу я потрапила до лікарні і сильно переживала, чи встигну якнайкраще підготувати дітей. І дуже щаслива, що це вдалось. З нашої школи вирушила команда з 90 осіб — батьки разом з учнями, — каже засновниця танцювальної студії «Шахіна» Діана Подолянчук. — Для учасників було два майданчики, які працювали із дев’ятої ранку до пізньої ночі, тому юні таланти продемонстрували не лише високий рівень, а й витримку. Інклюзивну сферу представляли дві учениці — Марія Гнатик із синдромом Дауна та Дар’я Андрусенко, яка носить слуховий імплантат. Вони виступали нарівні з усіма дітьми та виграли у них у декількох номінаціях. Судді високо оцінили хореографічні номери «Молитва за Україну», «Мафія» та «Індійські принцеси». А загалом ми здобули 148 перемог: 56 перших місць, 49 срібних медалей, 31 «бронзу» та 11 кубків за групові танці. А кубок Гран-прі присвятили нашим мамам, адже змагання проходили якраз у День матері.


Відзначимо, що у студії «Шахіна» займається близько сотні дітей. Їм викладають не лише танці народів світу, а й навчають акробатики, пластики та акторської майстерності. Велику увагу тут приділяють інклюзивній складовій та благодійності. Свого часу Діана Подолянчук потрапила до ТОП-100 найталановитіших учасників шоу «Танцюють всі».

Вікторія Снігур

Чемпіоном міжнародних змагань стала школа танцю «Шахіна»

Коментарі у Facebook