За ініціативи дитячого волонтерського центру «VinPatriot», школи громади підготували подарунки напередодні Дня Захисників і Захисниць України

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Напередодні Дня Захисників і Захисниць України дитячий волонтерський центр «VinPatriot» у Вінниці організував особливу акцію, для військових, які перебувають на лікуванні та реабілітації в місцевих медичних закладах. Юні активісти Центру підготували для наших оборонців подарунки, висловивши таким чином свою подяку та повагу тим, хто щоденно ризикує життям заради безпеки та незалежності України.

Діти ретельно підійшли до підготовки гостинців: вони власноруч виготовили листівки зі словами подяки, побажаннями здоров’я та швидкого одужання. Також волонтери «VinPatriot» додали до подарунків солодощі, фрукти та інші приємні сюрпризи, які, на їхню думку, принесуть військовим часточку домашнього тепла та затишку.

«Ми хотіли зробити щось особливе для наших Героїв. Вони відважно борються за нас і нашу країну, тому ми з радістю підготували ці невеличкі подарунки, щоб підняти їм настрій і нагадати, що ми їм вдячні, пам’ятаємо та підтримуємо», – поділилася одна з юних волонтерок Олександра.

Діти разом із представниками департаменту освіти незабаром відвідають заклади, де лікуються військовослужбовці, та передадуть їм подарунки.

Як розповіла головна спеціалістка відділу виховання та позашкільної роботи Антоніна Пастушенко, такі заходи дуже важливі для виховання молодого покоління.

«Це вже не перша така акція від дитячого волонтерського центру «VinPatriot», минулого року перед Великоднем також готували гостинці для воїнів. Цьогоріч вирішили відзначити воїнів саме перед Днем Захисників і Захисниць України. Загалом, такі заходи неабияк потрібні для дітей, оскільки вони вчаться турботи та вдячності до наших Захисниками», – зазначила вона.

За два дні плідної роботи учням вдалось сформувати понад 760 пакунків.

«Дитячий волонтерський центр “VinPatriot” продовжує свою важливу роль у вихованні громадянської свідомості та активної громадянської позиції серед молоді, надаючи приклад та надихаючи інших на добрі справи. А ця ініціатива є ще одним проявом підтримки наших Захисників. Ми пишаємось тим, що наші діти, не тільки поважають, а й підтримують Героїв. Нехай ці подарунки стануть символом нашої вдячності та воїнам, які віддали своє здоров’я за наше мирне життя», – підсумувала директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook