На Вінниччині чоловік пограбував 13-річну дівчинку

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

1 жовтня у Літинському районі 35-річний житель Хмільника відібрав у неповнолітньої дівчинки мобільний телефон. Протягом пів години працівники поліції розшукали та затримали зловмисника. Тепер йому загрожує до 4 років позбавлення волі.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.


До поліції звернулась 37-річна жителька села Лісне та повідомила, що близько 17.00 години невідомий чоловік на одній із вулиць села пограбував її малолітню доньку. Шляхом ривка зловмисник зненацька підбіг до дівчинки та вирвав з рук мобільний телефон.

За словами заступника начальника Літинського відділення поліції Ігора Самолюка, завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам протягом пів години поліцейські затримали підозрюваного. Ним виявився 35-річний раніше судимий за аналогічний злочин житель м. Хмільник. Свою провину правопорушник визнав та співпрацює зі слідством. Мобільний телефон потерпілої у нього вилучено.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання – до 4 років позбавлення волі.

Коментарі у Facebook