З Днем Незалежності Вінницю та вінничан привітав мер Сергій Моргунов

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сергій Моргунов оприлюднив пост із привітаннями з 30 річницею Незалежності України.

“Незалежність – не просто слово. День Незалежності – не просто дата. 30-річчя – не просто момент, щоб зупинитись і згадати, що залишається позаду, та водночас подумати про майбутнє. 
За цим – дух свободи, багатовікова історія боротьби, наша глибока національна ідентичність. Це минуле і сьогодення. З викликами і здобутками. Падіннями і злетами.
Це тривалий шлях довжиною насправді не в 30 років. Це життя не одного покоління. Це доземна вдячність патріотам, героям, творцям, науковцям, трудівникам – усім, завдяки кому ми маємо свою державу. 
І ми несемо відповідальність не лише перед ними. Нація має бути свідома того, що залишить у спадок дітям і онукам. Ми маємо відвоювати незалежність.  З болем, гіркотою втрат – але з непохитною вірою і волею до перемоги. 
Дякую нашим захисникам, сучасним героям. Цей День Незалежності –присвята і вам. Ви бережете найдорожче – нашу свободу. Свободу обирати своє майбутнє. 
Майбутнє України – у наших руках! Допоки ми разом. Єдині. Згуртовані. Готові боротися за мрії,  за кожен здобуток і успіх – малий і великий. 
Вінниця – для нас найрідніша. Давайте разом робити її кращою і сучаснішою. Це найбільша честь і гордість – творити успішну історію своєї землі.
Щиро вітаю вас, шановні вінничани, з днем народження незалежної України! Цінуймо те, що у нас є, бережімо і прагнемо більшого,”
– написав політик у соціальній мережі.

Коментарі у Facebook