Трамп ‘вибухнув’ після питання про Україну: опубліковане відео

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Президент США Дональд Трамп гнівно відреагував на питання журналіста, який запитав його про телефонну розмову з президентом України Володимиром Зеленським.


Репортер запитав, чого він хотів, щоб президент України Володимир Зеленський зробив, коли Трамп встановив ділові зв’язки з Україною, щодо Хантера Байдена, сина кандидата в президенти від Демократичної партії Джо Байдена. Після цього голос очільника США відповідав на підвищених тонах.

‘Це справжній обман, і ви знаєте, хто грає в обман? Такі люди, як ви та інші ‘фейк ньюз’, які є у нас в цій країні’, – відповів Дональд Трамп.

Нагадаємо, ми писали, що президент США Дональд Трамп хоче зустрітися з людиною, яка подала скаргупро тиск на президента України Володимира Зеленського.

Крім того, незалежний сенатор Ангус Кінг заявив, що в розшифровці запису телефонної розмови президентів України та США не передані як мінімум 20 хвилин розмови. Він припустив, що якийсь час міг зайняти переклад, якщо під час розмови двох президентів були залучені перекладачі.

Більш докладно про причини і можливі наслідки скандалу ви можете дізнатися в матеріалі ‘Вотерґейт’ по-українськи: як Зеленський ледь не довів Трампа до імпічменту‘ на нашому сайті.

Коментарі у Facebook