В США назвали найважливіші реформи для української економіки

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Головні зусилля уряду в контексті реформ в Україні Зараз в основному зосереджені на встановленні ринку приватної землі і реструктуризації державних активів. Про це, за підсумками зустрічі з представниками американського бізнесу у Вашингтоні, розповів головний радник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Пітер Телюк. Про це повідомляє Укрінформ.


‘Перш за все, це земельна реформа, і вона зараз йде досить інтенсивно’, – заявив радник міністра і зазначив, що конкретні кроки щодо цієї реформи потрібно зробити вже до кінця поточного року.

Найскладнішим в цьому процесі Телюк назвав розробку програми, справедливої для всіх – і великих землевласників, і простих селян.

Ще одним пріоритетом є реформа державних підприємств. За словами радника міністра, в цьому напрямку ще немає сформованих остаточно конкретних пропозицій. Він також зазначив, що паралельно передбачені зусилля з реалізації багатьох інших змін в економіці.

В тренді

Рада розблокувала закон про кешбек

Як повідомляли новини ‘Сьогодні’, недавноКабінет міністрів направив у Раду законопроект про ринок землі. Прем’єр-міністр Олексій Гончарук. За його словами, це перший проект закону з пакету по земельній реформі. Ще ряд ‘земельних’ законів внесуть до парламенту народні депутати, які працюють з нами в одній робочій групі, ці закони доповнять пакет.

Коментарі у Facebook