Скандал через дзвінок Трампа Зеленському: з’явилася реакція Путіна

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Скандал навколо липневої телефонної розмови президентів України і США Володимира Зеленського і Дональда Трампа є лише приводом для атаки на останнього.


Так вважає президент Росії Володимир Путін, про що заявив на пленарному засіданні ‘Російської енергетичного тижня’ 2 жовтня.

За його словами, політичні противники Трампа використовують ‘будь-які приводи для атаки’ на американського лідера.

‘Тепер це Україна і пов’язані з нею розборки в плані відносин з Україною і президентом Зеленським’, – зазначив Путін.

У цьому контексті російський президент зазначив, що раніше таким приводом була тема змови між командою Трампа і Росією на виборах президента США в 2016 році.

В тренді

Рада розгляне закон про столицю і покарання за незаконне збагачення

Зараз противники Трампа ‘знайшли інший привід’ – пов’язаний з Україною, додав Володимир Путін.

‘З того, що ми знаємо, я взагалі не бачу нічого компрометуючого. Трамп звернувся до свого колеги з проханням розслідувати можливі корупційні оборудки колишніх співробітників адміністрації’, – резюмував господар Кремля.

Нагадаємо, що раніше американські ЗМІ повідомили про тиск, який в телефонній розмові президент США Дональд Трамп нібито чинив на Зеленського для поновлення розслідування щодо сина кандидата в президенти від демократів Джо Байдена. Після цього Білий дім опублікував стенограму бесіди, незважаючи на що демократи не скасували запущену в Конгресі процедуру імпічменту президенту США.

Коментарі у Facebook