Путін назвав головні завдання Зеленського

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Президент Росії Володимир Путін вважає, що у керманича української держави Володимира Зеленського дві головні проблеми, які потрібно вирішити: конфлікт на Донбасі і важливість російського ринку, без якого, на думку російського лідера, Україна має серйозні проблеми. Про це він сказав в ході Міжнародного форуму ‘Російський енергетичний тиждень’.


За його словами, в Україні деякі галузі промисловості практично перестали існувати.

‘Що стосується пана Зеленського – перед ним великі виклики, країна опинилася в дуже важкому стані. Рівень ВВП не просто впав, він звалився за попередні роки в зв’язку з втратою російського ринку … Але коли Україна була в складі СРСР – вона була високотехнологічної промислової республікою’, але ‘зараз в кризовому становищі перебувають суднобудування, авіабудування і ракетобудування. Це важка спадщина. Звичайно, Зеленському належить багато вирішити, але, перш за все, вирішити питання з тим, як будуть розвиватися відносини України з Донбасом’, – сказав Путін.

Читайте також: Путін погодився на газовий контракт з Україною

В тренді

Засідання Верховної Ради: онлайн-трансляція

Зазначимо, що і Росія багато втратила після вторгнення в Україну. Проти неї були введені санкції Євросоюзу, США та України. За п’ять років економіка Росії в 7,5 рази відстала від світової, в шість разів – від економіки США і в 20 разів – від економіки Китаю. Експерт розповів, куди п’ять років санкцій відкинули Росію.

Коментарі у Facebook