У Вінниці фінішує прийом заяв на участь у програмі “Муніципальне житло”

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вже наступного понеділка, 27 червня, завершиться прийом заяв на участь у Програмі “Муніципальне житло”. Більше ніж за тиждень 90 кандидатів зареєструвалися на участь у проєкті. Багатоквартирний житловий будинок із підземним паркінгом мають звести на вулиці 600-річчя.

Подати заяву та зареєструватися на участь у Програмі “Муніципальне житло” можна у приміщенні будівлі по вул. Соборна, 36 (ліве крило на першому поверсі) з 10:00 до 16:30 (обідня перерва 13:00-14:00). Деталі щодо реєстрації можна дізнатися за телефонами: (068) 642 83 80, (093) 041 38 14.


За 13 років існування Програми у Вінниці збудували десять багатоповерхівок. Мешканцями стали 805 вінницьких родин. Цього року вперше до участі долучилися і працівники переміщених підприємств, які вирішили залишитися у нашій громаді.

Передбачені також окремі квоти для працівників бюджетної сфери (вчителі, медичні працівники), учасників бойових дій в Афганістані та учасників бойових дій, які проходили військову службу в зоні АТО/ООС, членів родин загиблих військових. Взяти участь у Програмі можуть молоді та багатодітні сім’ї, люди із інвалідністю, особи, які належать до постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи та особи, які перебувають на квартирному обліку.

Як раніше зазначав директор департаменту економіки і інвестицій міської ради Максим Мартьянов, метраж та план квартир уже відомий. Зокрема, вартість 1 кв.м. житла складає 22 990 грн. За його словами – це найкращий шлях поєднання ціни та якості на рівні первинного ринку нерухомості.

«У планах є два типи однокімнатних квартир – на 36 та 45 метрів квадратних загальної площі. А ще – двокімнатні величиною від 51 до 67 квадратних метрів. Трикімнатні мають площу 70 кв.м. У всіх квартирах досить просторі кухні, балкони, лоджії. Особливістю проєктування також є те, що в будинку передбачені запасні виходи, ліфти та пандуси для людей з обмеженими можливостями», – розповідає директор департаменту економіки і інвестицій міської ради Максим Мартьянов.

Коментарі у Facebook