У рамках підготовки до опалювального сезону у Вінниці триває модернізація систем електропостачання у багатоповерхівках

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінниці продовжують готуватися до наближення зими в умовах війни. Профільні департаменти міської ради вживають усіх можливих заходів для того, щоб покращити загальноміські мережі подачі послуг та допомогти вінничанам з модернізацією їхніх будинків. Зокрема на замовлення департаменту житлового господарства тривають роботи з ремонту електрощитових у багатоквартирних будинках.

Як розповіли у департаменті житлового господарства, наразі всі роботи з капітальних ремонтів у багатоповерхівках спрямовані на усунення аварійних елементів, що забезпечують функціонування будинку, а саме: ремонт внутрішньобудинкових мереж, модернізація покрівель, герметизація міжпанельних стиків, заміна вікон у місцях загального користування на енергоефективні тощо. Так, протягом поточного року на замовлення департаменту житлового було виконано роботи зі ремонту систем електропостачання та електрощитових у 32 будинках.


Крім того, триває модернізація систем електропостачання у 17 будинках.

Директор департаменту житлового господарства ВМР Роман Фурман розповів, що в умовах війни внутрішньобудинкові системи подачі послуг водо-, електро- теплопостачання, водовідведення є дуже важливими, тому першочергове завдання – ліквідувати аварійні ділянки цих систем у багатоповерхівках.

«На сьогодні ми робимо акцент на роботах, що допоможуть вінничанам підготуватись до опалювального сезону та у будинках, де це найбільш необхідно. Одним із актуальних видів ремонту є заміна електрощитових. За цей рік ми вже відремонтували системи електропостачання та електрощитові у 32 будинках. Крім того, роботи тривають у 17 об’єктах», – каже Роман Фурман.

Він також додав, що ремонт систем електропостачання та електрощитових у багатоквартирних будинках стабілізує навантаження електропостачання та значно зменшує ризик виникнення аварійних ситуацій.

Коментарі у Facebook