У Вінниці реалізують проєкт «Підтримка ВПО в Україні»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінницька міська централізована бібліотечна система спільно із Громадською організацією «Дівчата» продовжує реалізацію циклу заходів із соціальної реабілітації в рамках проєкту «Підтримка ВПО в Україні».

Так, на базі Центральної бібліотеки для дітей та юнацтва та Центральної міської бібліотеки ім. І. Бевза функціонують арт-терапевтичні майстерні, розмовний клуб англійської мови, гурток в’язання, заняття з казкотерапії. Всі заходи проводять для дорослих.

«В умовах війни людей, які потребують допомоги у зв’язку зі зміною місця проживання, стає дедалі більше. Бібліотеки не залишаються осторонь і активно підтримують переселенців, що стають нашими користувачами», – говорить в.о. директора Вінницької міської централізованої бібліотечної системи Тетяна Верещак.

Як наголосила, пані Тетяна, соціальне партнерство з громадськими організаціями та проведення спільних заходів дозволяє розширити та удосконалити форми і методи бібліотечної роботи, сприяючи найбільш повному і якісному обслуговуванню користувачів-переселенців. Також живе спілкування допомагає у подоланні психологічних проблем, які виникають після пережитих подій. Реєстрація на заходи проводиться за посиланням: https://cutt.ly/fMap94E.

Коментарі у Facebook