Окопні свічки, вітальні листівки та малюнки – передано на передову від вінницької малечі та молоді

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Протягом листопада VinSmart Центр на чолі з відділом молодіжної політики ВМР та спільно з Вінницькою молодіжною радою реалізовували акцію “Подаруй тепло” – виготовляючи обереги для наших захисників, які зігріють не лише тіло, а й душу.

«Разом ми виготовили понад 300 свічок, їх дуже потребують наші захисники в окопах. Коли не можна розвести вогнище, аби хоча б зварити окріп, такі свічки зігрівають їм руки, а дитячі листівки – серце. Іноді звичайний малюнок допомагає втомленому і психологічно виснаженому воїну триматися у надважких для людини умовах. Він нагадує йому про дім, власну родину, не варто знецінювати такі речі», – наголошує начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.


Директор VinSmart Центру Дмитро Мира додав, що ми не плануємо зупинятися. «І закликаємо всіх небайдужих завітати до будь-якого з центрів та приносити залишки свічок чи парафін, щоб була можливість продовжувати виготовляти окопні свічки для наших захисників. Вони перебувають у складних умовах, тож ми мусимо хоч якось полегшити їм життя. Адже лише спільними зусиллями та наполегливістю ми наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ!», – зауважив директор VinSmart Центру Дмитро Мира.

Коментарі у Facebook