В кафе на Київській зловмисник погрожував людям пістолетом

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

В ГУНП у Вінницькій області повідомили, що 23 грудня 31-річний чоловік в стані алкогольного сп’яніння погрожував стартовим пістолетом відвідувачам кафе. 

Поліція повідомляє, що подія сталась 23 грудня в одному з кафе Вінниці, по вулиці Київській. Чоловік прийшов у заклад, кілька годин вживав алкоголь. Згодом почав лаятись, поводитись агресивно та кидатися на відвідувачів. 

Потім правопорушник дістав стартовий пістолет, підійшов до сусіднього столика та скерував зброю в напрямку одного з присутніх. Хлопець разом з іншими відвідувачами миттєво відреагував на погрозу зловмисника. Пістолет відібрали та утримували до приїзду поліцейських. За фактом хуліганства розпочато кримінальне провадження.

Прибувши на виклик, правоохоронці затримали правопорушника. Ним виявився раніше судимий житель Херсонської області. Чоловіка помістили ізолятора тимчасового тримання у процесуальному порядку.  У нього вилучили зброю та направили її на експертизу.

Слідчими  розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Стаття передбачає покарання: до 7 років позбавлення волі.

Зловмиснику повідомили про підозру та направлили клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Коментарі у Facebook