У Вінниці нагородили призерів танцювального конкурсу «StarТінейджер»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінниці відбулась церемонія нагородження призерів традиційного танцювального конкурсу «StarТінейджер» серед ліцеїв міста на призи міського голови. Його організаторами виступають Вінницька міська рада, департамент культури та департамент освіти ВМР, а також ЗК «Міський Палац мистецтв» при підтримці КЗПО ТМР «Палац дітей та юнацтва» та інтелектуальної гри «ЩО? Де? Коли?».

Урочисте нагородження команд-переможців конкурсу із демонстрацією найкращих номерів відбулось у залі Вінницького міського палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної.


Пальму першості здобула команда «Шанс» Вінницького ліцею № 16.

Почесне друге місце розділили між собою колективи ліцеїв № 12 та № 15 («FlashDance»). А третю сходинку – команди ліцеїв № 4» та № 33.

Серед клубних формувань першість виборов Данс-клуб «Болеро» (керівниці Тетяна Чистякова та Тетяна Клименко).

Друге місце розділили КЗ «Вінницька дитяча школа мистецтв» (колективи «Феєрія та «Подоляночка») та КЗ «Вінницька дитяча музична школа № 2».

Третіми стали танцювальні команди ВЦКС ВКДР № 2 с.Гавришівка (колектив «Гілея») та ВЦКС ВКДР № 5 с.Малі Крушлинці.

Зазначимо, що проходив танцювальний конкурс в онлайн-форматі. Участь брали 12 колективів міста, а це понад 120 юних вінничан.

«Понад 20 років у Вінниці проводиться «StarТінейджер», який дарує безмежну радість спілкування з однолітами. Ми дякуємо ЗСУ та всім партнерам за те, що в такий скрутний час підтримують талановиту молодь міста», – говорить заступник директора Міського Палацу мистецтв Віктор Шемет.

Коментарі у Facebook