Повоєнне відновлення: Сергій Моргунов презентував проєкти з розвитку Вінниці

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

«Реконструкція аеровокзалу, шляхопровід між Замостям та Тяжиловом, модернізація системи теплозабезпечення кількох мікрорайонів, індустріальні та інноваційно-технологічний парки. Презентував представникам Європейського інвестиційного банку проєкти, важливі для розвитку Вінниці з погляду повоєнної відбудови», – написав Сергій Моргунов.

Міський голова зазначив, що від початку повномасштабної російської агресії Європейський інвестиційний банк продовжує підтримку України. Також він наголосив, що Вінниця теж зацікавлена у можливій співпраці з Банком над проєктами з трансформаційного відновлення.


«Нам важливо залучати нові інструменти інвестування. Адже це питання підтримки економічного потенціалу нашої громади та створення більш комфортного середовища для мешканців», – написав Сергій Моргунов.

Окрім того, очільник міста наголосив, що уже зараз потрібно займатись стратегічним плануванням та пошуком необхідних ресурсів.

«Сьогодні ми оперативно реагуємо на виклики війни та перебуваємо більше в антикризовому режимі управління, але також думаємо про те, якою має бути Вінниця після нашої Перемоги», – написав Сергій Моргунов.

Нагадаємо, що 31 січня Сергій Моргунов взяв участь у роботі бізнес-форуму «Швидке відновлення України» що проходив у Люксембурзі.

Коментарі у Facebook