У Вінниці вшанували пам’ять кіборгів

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

18 січня, у Будинку офіцерів відбувся концерт-реквієм до 5-ї річниці оборони Донецького аеропорту. Також під час заходу був організований фестиваль “Пісні, народжені в АТО”. У ньому взяли участь ветерани, учасники бойових дій, волонтери та бійці, які захищали Донецький аеропорт . Музичну програму представили Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил України та виконавці фронтових пісень з різних куточків України. Хедлайнером вечора стала Христина Панасюк.

Про це повідомляє Vinbazar з посиланням на пресцентр Командування Повітряних Сил Збройних сил України.

Серед виконавців та глядачів були присутні волонтери, військовослужбовці та реальні свідків запеклих боїв за Донецьке летовище — кіборги.

Аби вшанувати українських захисників, до Вінниці з’їхалися учасники фестивалю з різних куточків країни. Олександр Клец, Сергій Кононенко, Зиновій Медюх, Юрій Сусло, Олег Мироненко, Сергій Бойко, Володимир Семишкін — їхні пісні на фронті знають напам’ять. Кожен із них був на війні: обороняв позиції, привозив волонтерську допомогу, чи ж підіймав дух воїнів своєю авторською музикою.

Хедлайнером вечора стала Христина Панасюк. У Вінниці виконавиця виступила у свій день народження.

“Дуже приємно, що нас зустрічає повний зал небайдужих і патріотичних людей. Цей день знаковий для мене не тільки через день народження. Цього дня тривали запеклі бої. Деякі хлопці не знали — вийдуть вони з аеропорту чи ні. І вони писали прощальне смс із текстом: «Пробач, мабуть вже ніколи не побачимось». Ти не спиш цілу ніч, хвилюєшся, молишся…А за рік у соцмережах бачиш повідомлення когось із них: «Сьогодні мій другий день народження!» — і навертаються сльози радості. Величезна вдячність вам — небесним та живим захисникам”, – розповіла Христина Панасюк.

Коментарі у Facebook