Дзюдоїст із Вінниці Антон Слушний завоював «бронзу» Чемпіонату Європи серед спортсменів із вадами слуху

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Нещодавно у столиці Болгарії Софія відбувся Чемпіонат Європи з дзюдо серед спортсменів із вадами слуху. У складі Української команди виступав і вінничанин, призер дефлімпійських ігор Антон Слушний. У підсумку змагань спортсмен поповнив медальну скарбничку бронзовою нагородою.

Наш дзюдоїст боровся у ваговій категорії понад 100 кілограмів, у якій було також чимало титулованих суперників. Провів 4 сутички та отримав 3 перемоги. Що дало йому можливість піднятися на третю сходинку п’єдесталу.


Антон Слушний – вихованець регіонального центру «Інваспорт», займається дзюдо вже 13 років. Наразі він є Майстром спорту Міжнародного класу. Тренує спортсмена Заслужений тренер України Микола Костенко.

«Антон, важко перехворів на коронавірус (70% ураження легень), але незважаючи на недугу відновив форму та продовжує тренуватися і підіймати прапор України на міжнародних змаганнях», – каже Микола Костенко.

Для довідки:

У Чемпіонаті Європи з дзюдо серед спортсменів із вадами слуху брали участь 12 країн. За два змагальні дні Українська команда завоювала 20 нагород: 18 в особистій першості та 2 в командній.

Коментарі у Facebook