Тікав навтьоки: У Вінниці патрульні влаштували переслідування за “закладчиком” наркотиків

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У вівторок, 4 лютого, патрульні затримали 21-річного жителя Вінниці з наротичними речовинами, які хлопець збував шляхом облаштування “закладок”.

Про це йдеться на фейсбук сторінці патрульної поліції у місті Вінниця

Вчора вночі, близько 1-ї години, на вулиці Магістратській патрульні помітили молодого хлопця. Громадянин занервував, побачивши службовий автомобіль.

Інспектори зупинились та підійшли до нього, аби перевірити. Поліцейські встановили дані хлопця та дізнались, що кілька місяців тому патрульні уже виявляли у нього заборонені речовини.

Інспектори почали проводити поверхневу перевірку, але 21-річний громадянин при цьому подався навтьоки, намагаючись викинути щось з кишень, як потім виявилось, – 8 пакетиків з, ймовірно, наркотичною речовиною. Патрульні одразу його затримали.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. В кишені куртки втікача поліцейські виявили ще 4 поліетиленові пакетики з порошкоподібною речовиною, зовні схожою на наркотичну.

Слідством встановлено, що правопорушник збував «товар» шляхом облаштування закладок. Підозрюваний затриманий, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголосили про підозру та згодом оберуть запобіжний захід.

Коментарі у Facebook