У Вінниці відновлення руху громадського транспорту на вул. Батозькій буде здійснюватися поетапно

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінниці завершується частина робіт з влаштування трамвайних колій на перехресті вул. Батозької з вул. Академіка Янгеля. У зв’язку з цим, вже відзавтра, 11 серпня, на звичні маршрути вийдуть трамваї №1 «Муніципальний ринок — Електромережа», № 4 «Барське шосе — Муніципальний ринок», № 6 «Муніципальний ринок — Вишенька». Вони розпочнуть курсувати з 5:30 год. Про це повідомили у департаменті транспорту та міської мобільності Вінницької міської ради.


Водночас, як зазначив директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін, буде відмінений додатковий автобусний маршрут «Лікарня ім. Пирогова — МПМ «Зоря», який діяв на період реконструкції колій.

А рух тролейбусів та автобусів до муніципального ринку, за його словами, буде відновлений 12 серпня.

«Отже, так само  з 5:30 год. 12 серпня відновиться робота за затвердженими схемами тролейбусів маршрутів № 15 «Вишенька — Муніципальний ринок», № 16 «Вишенька — Муніципальний ринок — ВПЗ», № 20 «Вишенька — Хутір Шевченка». Також – автобусів маршрутів № 2 «Пл. Шкільна — Вул. Сергія Зулінського», № 20 «Водоканал — Хутір Шевченка», маршрутних таксі № 2Б «Пл. Шкільна — смт Десна», № 9А «Залізничний вокзал — Хутір Шевченка», – каже Андрій Сорокін.

А рух для приватного транспорту на цій ділянці відновиться 14 серпня одразу після закінчення комендантської години.

Принагідно Андрій Сорокін подякував вінничанам за розуміння.

Коментарі у Facebook