У Вінниці на ділянці дороги по вулиці Келецькій облаштували нові паркомісця

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінниці, на ділянці дороги по вулиці Келецькій, а саме: від проспекту Космонавтів до вулиці 600-річчя, внесли зміни в організацію дорожнього руху. Зокрема, вони передбачають облаштування нових паркомісць для автомобілів. У департаменті транспорту та міської мобільності ВМР зазначають, що, у межах робіт, уже облаштували 25 паркувальних місць, з них 2 для людей з інвалідністю.

Також там додають, що ці роботи мають на меті впорядкувати хаотичне паркування транспортних засобів та покращити організацію дорожнього руху на цій ділянці.


«Попередньо фахівці нашого департаменту провели детальний аналіз та розробили схему організації дорожнього руху, яку погодили в управлінні патрульної поліції. У межах робіт було прийнято рішення звузити проїжджу частину відповідно до чинних норм, завдяки цьому й вдалось облаштувати нові місця для паркування приватного автотранспорту», – каже заступник директора департаменту транспорту та міської мобільності ВМР Сергій Бузниковатий.

Окрім того, він зазначив, що працівники КП «СМЕД ОДР» уже нанесли відповідну дорожню розмітку та незабаром встановлять нові дорожні знаки.

Коментарі у Facebook