Шахово-шашковий клуб у Вінницькій бібліотеці-філії №7 запрошує на заняття

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Відкрити для себе захопливий світ ігор, розвинути логічне та стратегічне мислення, знайти однодумців та друзів – усе це можливо у шахово-шашковому клубі, який діє при Вінницькій бібліотеці-філії № 7. Діти різного віку можуть долучитись до занять, які проходять за адресою: вул. Дмитра Білоконя, 32.

Розпочав свою роботу шахово-шашковий клуб восени 2019 року. І з того часу став унікальним місцем у своєму роді, а ще надзвичайно затребуваним. Наразі заняття, зокрема відвідують близько 50 дітей.


Навчання проводить тренер із багаторічним досвідом, викладач дитячо-юнацької спортивної школи № 6, Майстер спорту України з шахів, багаторазовий переможець та призер міжнародних турнірів із шахів за листуванням – Віктор Стронський.

«Гра в шахи та шашки – це не лише стратегічне втілення інтелектуальних зусиль, а й ключ до формування важливих навичок, таких як концентрація, логічне мислення та терпіння. У нашому клубі кожна партія сповнена емоційності та можливостей, яка дарує дітям не тільки перемоги на дошці, а й переваги для їхнього особистого розвитку», – говорить керівник шахово-шашкового клубу Віктор Стронський.

Також він зазначив, що заняття під час повітряних тривог відбуваються і в онлайн режимі, адже безпека – це найголовніше. А сам проєкт реалізовано завдяки перемозі в конкурсі «Бюджеті громадських ініціатив» у 2018 році.
До навчання запрошують як завсідників клубу, так і всіх охочих.

Заняття відбуваються у понеділок, середу, четвер і суботу впродовж дня. Початок о 10:00 год.

Коментарі у Facebook