Вихованки Вінницької дитячо-юнацької спортивної школи № 1 здобули перемоги на міжнародному турнірі з художньої гімнастики

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
У столиці Італії відбувся міжнародний турнір із художньої гімнастики Rome Cup 2023. На спортивну подію з’їхались 450 учасниць із 14 країн. Юні гімнастки з Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 одержали перемоги у декількох вправах: м’яч, стрічка, обруч, булави та багатоборство. У підсумку змагань спортсменки поповнили медальну скарбничку золотими, срібними та бронзовими нагородами.

За словами старшої тренерки МДЮСШ № 1 та голови Федерації художньої гімнастики Вінницької області Ганни Миргородської, кожна гімнастка зробила свій внесок у командний успіх, показуючи високий рівень майстерності та техніки.

«Наша команда працювала над підготовкою до цього турніру із завзяттям та ентузіазмом, і результати цього великого зусилля стали очевидними. Цей турнір – тільки крок на шляху до нових висот, і ми віримо, що наші спортсменки продовжать досягати нових вершин у гімнастиці», – зазначила Ганна Миргородська.

Як розповіла одна з переможниць міжнародного турніру Злата Величко, окрім виступів на килимі, вони ще відвідали майстер-клас, який проводили італійські гімнастки, а також титулована українська спортсменка Ганна Різатдінова.

«Поїздка залишила незабутні враження, як від самих змагань, так і від величі історичних місць. Багато нового та цікаво ми побачили у Римі. Під час екскурсії відвідали такі визначні місця, як: Колізей, Римський форум, Пантеон тощо. Ми насолоджувалися прогулянками мальовничими вуличками», – зазначила Злата Величко.

Директор Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Сергій Таранчук, привітав гімнасток із гарним виступом.

«Турнір, який проходив із 26 грудня по 2 січня, виявився успішним для вінницької команди. Завдяки великому зусиллю та таланту наших гімнасток та тренерів, ми вибороли хороші результати. Особливі вітання нашим гімнасткам, які посіли призові місця у своїх вікових категоріях. Це свідчення наполегливих тренувань, таланту та великої праці. Ми пишаємося вами!» – підкреслив він.

Вихованки Вінницької МДЮСШ №1 посіли наступні місця:


Дівчата 2011 р.н.:

1 місце – Злата Величко (багатоборство, обруч, стрічка);

1 місце – Анна Мазуркевич (булави);

2 місце – Анна Мазуркевич (багатоборство, обруч);

3 місце – Катерина Дудчик (обруч);

4 місце – Дар’я Цимбалюк (обруч).

Дівчата 2012 р.н.:

1 місце – Марія Ежкун (мʼяч);

1 місце – Ульяна Черновська (обруч);

2 місце – Марія Ежкун (булави);

3 місце – Ульяна Черновська (мʼяч);

4 місце – Марія Кватернюк (обруч).

Дівчата 2014 р.н.:

3 місце – Марія Заремба (обруч).

Коментарі у Facebook