Вінницькі спортсмени МДЮСШ № 1 відзначилися на Чемпіонаті України з легкої атлетики

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Києві протягом трьох днів, з 22 по 24 січня, відбувся Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих і молоді. У змаганнях взяли участь 410 спортсменів з 22 областей України та міста Київ. Учасники змагалися за перемогу у різних дисциплінах легкої атлетики. Вінницьку область на цьому чемпіонаті представляло 30 спортсменів.

Вихованці МДЮСШ № 1 з Вінниці представили свою команду і виявилися дуже успішними.

У змаганнях з бігу на 800 метрів у категорії «Молодь, чоловіки» здобув чемпіонський титул Василь Войтюк.

Друге місце посів Хоменський Владислав, а третє місце виборов Владислав Галіброда.

У дисципліні «Біг 4х400 метрів» у категорії «Молодь, чоловіки» Владислав Галіброда здобув перше місце.

Зокрема і випускник школи Андрій Краковецький, який наразі є вихованцем Вінницької ШВСМ, теж показав вражаючий результат у дисципліні «Біг на 1500 метрів» серед дорослих, здобувши перше місце.

Тренерка команди та викладач МДЮСШ № 1 Вікторія Юнаш відзначила задоволення від результатів своїх вихованців. Вона була задоволена очікуваним та високим часом, показаним у фіналі. Також вона наголосила, що команда продовжуватиме працювати наполегливо для досягнення ще більших успіхів у майбутньому.

В результаті Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді зібрав талановитих спортсменів з усієї країни, зокрема вихованців МДЮСШ № 1 з Вінниці, які показали вражаючі досягнення.

Коментарі у Facebook