У Вінниці працівники департаменту соцполітики міської ради зібрали кошти для допомоги підрозділу колеги, який пішов служити

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Олег Остапенко пропрацював близько 15 років у департаменті соціальної політики. Чоловік був головним спеціалістом відділу програмного забезпечення в управлінні соціального захисту населення «Правобережне». Основні обов’язки Олега включали ремонт комп’ютерів, встановлення програмного забезпечення та виконання інших завдань як системного адміністратора.

У травні 2023 року чоловік пішов на службу. Відтоді в руках Олега не комп’ютерна мишка, а зброя. Наразі посада Олега Остапенка – командир взводу однієї з військових частин.

Підрозділу Олега Остапенка для виконання завдань потрібен був автомобіль. Тож на закупівлю транспорту у жовтні 2023 року запустили збір коштів. Зусиллями тільки знайомих, друзів та родичів збір закрити не вдавалося. Тож на допомогу прийшли колеги Олега Остапенка з департаменту соціальної політики. Колектив зібрав 72,5 тисячі гривень. Разом із цими коштами сума була достатня для купівлі позашляховика.

«Вдячний колективу департаменту та його директорці Валентині Войтковій за небайдужість та допомогу», – зазначає Олег Остапенко.

Департамент соціальної політики постійно допомагає військовим.

«Ми вдячні нашим колегам і всім українцям, які взяли на себе такий великий обов’язок – служити батьківщині, стояти на захисті свободи та незалежності нашої країни. Ми зі свого боку прагнемо допомогти їм всіма можливими силами. Розуміємо, що потреба є і в автомобілях, і в обладнанні. Тому за власною ініціативою колектив регулярно збирає гроші і передає на допомогу бійцям. Продовжимо це і надалі», – зазначає директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова.

Коментарі у Facebook