“В умовах війни нам цікавий досвід США, що стосується питань реабілітації та післявоєнного відновлення наших Героїв та Героїнь”, – Сергій Моргунов

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінниця продовжує розширювати міжнародну співпрацю із американським містом Боулдер (штат Колорадо). Вчора, 20 лютого, Вінницький міський голова Сергій Моргунов спілкувався про подальшу взаємодію з американським колегою, мером Боулдера Аароном Брокеттом та ветераном служби в ООН, директором інституту Хайленд в Колорадо Дугласом Ґарднером. Цю інформацію Сергій Моргунов оприлюднив у своєму профілі у соціальних мережах – на сторінці у Facebook та телеграм-каналі.


Як зазначив Сергій Моргунов, діалог із американськими колегами розпочався ще восени минулого року під час візиту пана Ґарднера до Вінниці. Саме за його підтримки при Вінницькому державному педагогічному університеті запрацював Міжнародний інститут вивчення травми. Там уже готують фахівців, які допомагають українцям справитися з психологічними наслідками війни. За його словами, поглиблення співпраці у цьому напрямі є надзвичайно важливим.

«В умовах війни нам цікавий досвід США, що стосується питань реабілітації та післявоєнного відновлення наших Героїв та Героїнь. У цих питаннях – ми, як країна, що 10 років перебуває в умовах війни, також можемо ділитися своїми практиками та напрацюваннями із американцями. Дякую колегам за продуктивну зустріч та небайдужість до ситуації в Україні. Продовжимо комунікацію для налагодження більш тісних зв”язків між нашими містами та закладами», – розповів очільник громади.

Коментарі у Facebook