«Посилюємо стійкість громади»: у Вінниці відбудуться тематичні тренінги

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Бажаєте посилити особисту стійкість до шкідливих інформаційних впливів та вміння виявляти неправдиву інформацію, здобути комунікаційні навички для підвищення соціальної згуртованості і стійкості своєї громади, стати більш психологічно стійкими – тоді вам на тренінги в межах ініціативи «Посилюємо стійкість громади», які відбудуться у квітні.

Як зазначили організатори, ця ініціатива у Вінниці реалізується за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що виконує німецька урядова компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки Урядів Німеччини та Швейцарії у партнерстві з Інститутом розвитку міст, ГО «Вінницький регіональний центр інформації “Креатив “» та Вінницькою обласною універсальною науковою бібліотекою ім. В. Отамановського.


У тренінгах можуть взяти участь мешканці Вінницької міської територіальної громади, зокрема внутрішньо переміщені особи. Для цього потрібно подати заявку до 31 березня за посиланням

Навчання – безкоштовне. Одноденні тренінги будуть проходити у вихідні: 7, 13 та 14 квітня з 10 до 17 години. Учасники та учасниці будуть забезпечені необхідними роздатковими матеріалами та харчуванням.

Перелік тем тренінгів (можна податися на окремі або на всі тренінги):

• 7 квітня – тренінг «Інфомейдійна грамотність та кібергігієна: безпека для кожного»

• 13 квітня – тренінг «Розвиток навичок ефективної комунікації»

• 14 квітня – тренінг «Психологічна стійкість під час війни»

Кількість місць обмежена. Відібрані на конкурсних засадах учасники та учасниці будуть повідомлені на електронну пошту про місце і деталі проведення тренінгів.

Додаткова інформація за електроною адресою: [email protected]

Коментарі у Facebook