Вінничани здобули призові місця на чемпіонаті України з художньої гімнастики

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Нещодавно у Вінниці відбувся чемпіонат України з гімнастики художньої серед школярів, де юні спортсмени з Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 вибороли два золоті, три срібні та дві бронзові медалі.

У спортивному залі Головного управління Національної поліції у Вінницькій області змагались 210 гімнасток з 16 регіонів нашої країни.

У підсумку вихованки МДЮСШ № 1 Злата Величко та Анна Мазуркевич за програмою Кандидата в майстри спорту вибороли у категорії багатоборство золоту та срібну нагороди.

У фіналі змагань у вправі зі стрічкою Злата Величко здобула «золото», у вправі з булавою – «срібло», з обручем – «бронзу». Анна Мазуркевич у вправі зі стрічкою посіла 2 сходинку п’єдесталу.

За програмою Майстрів спорту у багатоборстві третє місце у Марії Бойван.

Бронзову нагороду команда гімнасток з МДЮСШ № 1 виборола у групових вправах за програмою КМС (багатоборство) у складі: Злати Величко, Катерини Дудчик, Анни Мазуркевич, Дарини Цимбалюк, Влади Сікорської.

У фіналі у вправі «5 обручів» також третє місце за командою спортшколи № 1.

За словами старшого тренера Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Ганни Миргородської виступом своїх вихованок тренери-викладачі більш ніж задоволені.

«Наші вихованки показали найкращі результати за весь час участі вінницьких гімнасток на чемпіонатах України. Ми продовжуємо працювати в такому ж дусі і готуємось до наступних стартів», – зазначила Ганна Миргородська.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook