Формують фокус-групи в межах роботи над Планом управління відходами громади

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінниці продовжується активна робота над Планом управління відходами громади. Її важливою складовою є формування фокус-груп, які будуть спеціалізуватися у поводженні з побутовими, промисловими, медичними, небезпечними, органічними, електронними відходами. Про це розповідають у департаменті відновлення та розвитку Вінницької міської ради.

Директорка департаменту відновлення та розвитку ВМР Ольга Ремешевська розповідає, що долучитися до фокус-груп можуть всі охочі мешканці нашої громади. Для цього потрібно заповнити гугл-форму за посиланням.


«Серед основних завдань учасників фокус-груп будуть вивчення ставлення та поведінки мешканців громади щодо відходів, виявлення проблемних моментів у частині поводження з різними видами сміття, а також напрацювання та реалізація кращих практик управління відходами точково та в цілому в громаді. Такі напрацювання та активність громадськості допоможуть нам зібрати детальну інформацію про поточні виклики в цій сфері, знайти шляхи для їхнього вирішення, зібрати ідеї для покращення системи поводження з відходами на території Вінницької міської територіальної громади», – розповіла директорка департаменту відновлення та розвитку ВМР Ольга Ремешевська.

За результатами роботи фокус-груп формуватимуться основні механізми управління відходами на території Вінницької міської територіальної громади, які й увійдуть до однойменного Плану подальшому.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook