Вибороли «срібло»!: “Ще ніколи в історії хокею на траві наша команда не здобувала «срібло» найвищого чемпіонату України”

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Чемпіонат України з хокею на траві тривав з вересня 2023 року по червень поточного. Змагання складались із 7 турів і проходили на стадіоні ЦПКіВ імені Миколи Леонтовича. У турнірі взяли участь 7 команд. У підсумку «ХК Вінниця1981-МДЮСШ № 1»виборола «срібло» чемпіонату серед чоловіків, вища ліга.

Крім того, воротаря команди Сергія Коваля визнано кращим воротарем змагань, а Дмитро Грубий отримав відзнаку як кращий гравець.
Зі слів тренера команди Олександра Кулеші, його вихованці боролись за «золото» чемпіонату, але в зв’язку з травмою гравця Олександра Франкова та переходом Івана Яковенка до польського клубу, команда стала срібними призерами.


Директор МДЮСШ №1 Сергій Таранчук підкреслив, що таке завершення змагань є вагомим досягненням. «Це історичний результат для нашої школи та міста. Ще ніколи в історії хокею на траві наша команда не здобувала «срібло» найвищого чемпіонату України. Хочу зауважити, що минулого року вона стала бронзовим призером цього ж чемпіонату, що неабияк стимулювало хокеїстів до нових вершин, – каже він. – Але все це було б не можливим без наших мужніх та хоробрих Захисників та Захисниць. Ми висловлюємо подяку нашим Збройним Силам України, які дають нам можливість проводити та брати участь у змаганнях різного рівня».

Для довідки

Трійка лідерів чемпіонату виглядає наступним чином:

1.«ОКС-ШВСМ» м. Вінниця, тренер Павло Мазур;

2.”ХК Вінниця1981-МДЮСШ № 1″ м. Вінниця, тренер Олександр Кулеша;

3.«ШВСМ-Олімпія» м. Вінниця, тренер Микола Касянчук.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook