У Вінниці відбудеться додаткова реєстрація кандидатів на участь у Програмі «Муніципальне житло»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

З 5 липня по 15 липня 2024 року у Вінниці буде тривати додаткова реєстрація кандидатів на участь у Програмі «Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади» одразу по двох об’єктах. Йдеться про багатоповерхівки, які зводять на вулиці Привокзальній, 30 та на вулиці Р. Скалецького, 29. Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконкому минулого тижня, 13 червня.

Як повідомляє директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Максим Мартьянов, найбільша кількість квот передбачена для учасників бойових дій в російсько-українській війні. Учасниками Програми «Муніципальне житло ВМТГ» також можуть стати члени першого ступеня спорідненості сімей загиблих Захисників та Захисниць, працівники бюджетної сфери, працюючі або самозайняті люди з-поміж ВПО та інші.


«Мета Програми “Муніципальне житло” залишається незмінною: міська влада сприяє жителям нашої громади придбати власне помешкання за доступною ціною. За час дії цієї Програми понад тисяча вінничан покращили свої житлові умови. Наразі десятиповерхівка на вулиці Привокзальній, 30 активно будується: триває влаштування монолітних залізобетонних конструкцій, газобетонних стін та перегородок, будівельники облаштовують фасад будівлі, монтують вікна та облаштовують інженерні комунікації. Будівництво багатоповерхівки на Скалецького поки на початковому етапі», – зазначив директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Максим Мартьянов.

Отож, для учасників Програми по VIII об’єкту (вул. Привокзальна, 30) затверджені наступні квоти:

  • Учасники бойових дій у російсько-українській війні – 7 квартир (1-кімнатних – 5 од., 2-кімнатних – 2 од.);
  • Члени першого ступеня спорідненості сімей загиблих учасників бойових дій російсько-української війни – 2 квартири (1-кімнатна – 1 од., 3-кімнатна – 1 од.);
  • Працівники закладів освіти і охорони здоров’я – 2 квартири (1-кімнатна – 1 од., 2-кімнатна – 1 од.);
  • Працюючі або самозайняті (ФОП) внутрішньо переміщені особи – 1 квартира (2-кімнатна – 1 од.);
  • Інші категорії громадян – 2 квартири (1-кімнатна – 1 од., 2-кімнатна – 1 од.).

Квоти для учасників Програми по Х об’єкту (вул. Р. Скалецького, 29):

  • Учасники бойових дій у російсько-українській війні – 1 квартира (3-кімнатна – 1 од.);
  • Члени першого ступеня спорідненості сімей загиблих учасників бойових дій у російсько-українській війні – 1 квартира (3-кімнатна – 1 од.);
  • Працівники правоохоронних органів – 1 квартира (3-кімнатна – 1 од.).

Місце реєстрації кандидатів: вул. Соборна, 36, другий поверх, кабінет № 206. Зареєструватись можна з понеділка по п’ятницю з 9:30 до 17:00. Обідня перерва з 13:00 до 14:00.

Телефони для довідок щодо умов участі та необхідних документів: 068-642-83-80, (0432) 69-99-03.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook