Оздоровчий табір «ЯМаріуполь. Родина» стартував новий сезон

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

17 червня вже втретє біля Вінниці відкрили оздоровчий центр «ЯМаріуполь. Родина». Передбачається, що цьогоріч тут відпочине 960 маріупольців, 600 із яких – діти. Проєкт реалізують за підтримки Вінницької міськради та муніципалітету Маріуполя.

«Сьогодні сюди заїхали понад 120 людей – це перша зміна. Як і минулого року, протягом літа тут зможуть відпочити вісім змін, кожна по 12 днів. Тут заплановано чимало активностей, а саме похід у зоопарк, планетарій та театр, прогулянки на конях. Також у нас працюють аніматори. Кожен може знайти відпочинок собі для душі. Також плануються дискотеки та караоке», – сказав керівник дитячого оздоровчого табору «ЯМаріуполь. Родина» Сергій Кесарев.


Як зауважив директор центру «ЯМаріуполь» Дімітрій Голубченко, завдяки відпочинку діти матимуть змогу відчути радість спілкування із ровесниками-земляками та важливість родинних зв’язків, а також покращити свій емоційний стан.

Потурбувалися організатори й про безпеку відпочивальників. Територія оздоровчого центру перебуватиме під постійним наглядом правоохоронців.

На відкритті табору на присутніх чекав музичний подарунок від Міського Палацу мистецтв, в якому взяли участь близько шести десятків учасників творчих колективів. Діти активно підтримували артистів бурхливими оплесками.

«У таборі класно. Тут багато друзів і веселих заходів. Нам подобається, і ми вже встигли спробувати плести бісером та поспівати караоке», – зазначила тринадцятирічна Софія, переселенка з окупованого Маріуполя.

Також вона додала, що впевнена: попереду чекає багато активних днів, які наповнять життя яскравими спогадами від літнього дозвілля.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook