Запрошуємо дітей на безкоштовні майстер-класи VinSmart Центру

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Завтра, 20 вересня, VinSmart Центр запрошує дітей поринути у світ фантазії та творчості на безкоштовних майстер-класах, які стануть справжньою мандрівкою у світ уяви та екологічної свідомості. Ця подія — унікальна можливість для маленьких митців віком від 4 до 12 років спробувати себе у цікавих творчих завданнях, навчитися новому та весело провести час разом із однолітками.

Розклад майстер-класів:

«Зліт на крилах фантазії»

Час: 10:00

Вік учасників: 8-12 років

Учасники майстер-класу зануряться у космічні простори, створюючи власні космічні кораблі. Після цього діти матимуть можливість запустити свої творіння в уявний політ! Це не тільки розвине їхню фантазію, але й подарує незабутні враження.

«Еко-живчик»

Час: 15:00

Вік учасників: 4-8 років

На другому майстер-класі дітям покажуть, як створити унікального трав’яного персонажа, або як його ще називають — «трав’янчика». Ця екологічна творчість допоможе маленьким учасникам зрозуміти важливість природи та догляду за рослинами.

Окрім основної творчої діяльності, програма майстер-класів включає:

  • Цікаві завдання, що допоможуть дітям розвивати моторику, уяву та творчі здібності;
  • Пізнавальні історії про космос, природу та екологію, які надихатимуть дітей на нові відкриття;
  • Приємна музика, що створить особливу атмосферу, де кожен зможе відчути себе справжнім митцем.

“Цей захід спрямований на те, щоб надихнути дітей на творчість, допомогти їм краще зрозуміти світ навколо і проявити свої таланти у невимушеній та веселій обстановці. VinSmart Центр завжди підтримує розвиток дитячої уяви та прагне створити умови для розвитку креативного потенціалу кожної дитини”, – зауважив директор VinSmart Центру Дмитро Мира.

Місце проведення: VinSmart Центр, вул. Привокзальна, 2/1

Участь у майстер-класах безкоштовна, проте кількість місць обмежена. Для того, щоб ваша дитина змогла взяти участь у заході, обов’язкова попередня реєстрація за посиланням.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook