«Інститут розвитку міст» запрошує вінничан на лекцію на березі малої річки Скельна

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У понеділок 23 вересня о 18:30 вінничан та вінничанок запрошують долучитись до обговорення питань щодо правильного сортування сміття у місті. Спікеркою зустрічі стане екоактивістка Марія Юзькова. Місце зустрічі: вулиця Марії Литвиненко-Вольгемут, 27. Нагадаємо, що саме на березі річки Скельна, у неділю, 22 вересня, відбудеться ще один важливий захід – туристичний майстер-клас для підтримки ЗСУ.

Зміна клімату, забруднення довкілля та переповнені звалища залишають перед людьми серйозні виклики. Сортування сміття є одним із найефективніших способів зменшити негативний вплив відходів на природу. Це не тільки збереження цінних ресурсів, але й значно зменшує обсяг непотребу, що надходить на полігони.

«На нашій лекції з екоактивісткою Марією Юзьковою, яка відбувається на березі річки Скельна, ви дізнаєтеся, чому перероблення відходів є важливою для кожного міста, та як правильно почати сортувати сміття у своєму домі. Усвідомлене споживання – це ключ до сталого майбутнього, і кожен із нас може зробити свій внесок у чистоту нашого міста. Ми обговоримо основні правила сортування, а також те, як можна зменшити кількість пластику в повсякденному житті, – зазначають в КП «Інститут розвитку міст» та додають. – Сортування сміття – це не просто звичка, а крок до збереження планети для майбутніх поколінь».

Додаткову інформацію про захід можна знайти на фейсбук-сторінці Малі річки Вінниці.

У разі оголошення повітряної тривоги захід призупинять, а присутні мають прямувати у найближче укриття. Мапа – за посиланням.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook