20 вересня від Вінницької міської ради привітали 100-річну мешканку міста

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

20 вересня від Вінницької міської ради привітали 100-річну мешканку міста. Це – Любов Федорівна Лаухіна. Жінка є ветеранкою Другої світової війни.

З ювілеєм вінничанку привітала директорка Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська, завідувачка відділення соціальної допомоги вдома закладу Лілія Христянко та працівниця департаменту соціальної політики ВМР Ірина Криштафор. Вони вручили їй Грамоту виконавчого комітету міської ради та грошову премію.

Любов Федорівна народилась 20 вересня 1924 року. Проживає у Вінниці.

У період Другої світової війни жінка брала активну участь в бойових діях. Визнана особою з інвалідністю І групи. Після війни жінка пропрацювала на Вінницькому горілчаному заводі до 73 років.

Наразі вінничанка отримує пенсію по втраті годувальника та перебуває на обліку у Вінницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Любов Федорівна вдова. Разом з чоловіком виховала двох синів. Має трьох онуків та чотирьох правнуків.

Відповідно до Комплексної програми «Основні напрямки соціальної політики Вінницької міської територіальної громади на 2022-2026 роки», довічну щомісячну матеріальну допомогу у розмірі прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, отримує 12 мешканців міста, яким виповнилося 100 років і більше.

Лаухіна Любов Федорівна – шоста ювілярка у 2024 році.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook