Хто в ЕС на заробітки, а хто знову у Верховну Раду

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Верховний суд підтримав Указ Президента Зеленського. І парламентські довгожителі, і першачки, і нові-старі, словом, всі, хто уже на власній кишені спробував великих парламентських можливостей, хто після Революції гідності зайшов туди в подертих штанях, а виїхав на джипі, знову у списках кандидатів.

Воно і зрозуміло, це ж не те, що пахати по 12 годин з одним вихідним десь на будівництві в Польщі. А тут – ніякої особливої відповідальності, недоторканність, хочеш — ідеш на сесію, не хочеш – не йдеш… За тебе твій соратник проголосує так, як треба якомусь олігархічному клану, а ти лише преміальні щедрі отримаєш. І все це при хорошій європейській зарплаті, якісному та недорогому медобслуговуванні та харчуванні… І при можливості відхватити даром шматок громадського пирога.


Народ після президентських виборів сподівається, що нарешті поламається ця корумпована система і стане Верховна Рада України на захист свого виборця та держави. Але, судячи зі списків кандидатів, певно, не скоро те свято на нашій вулиці настане. Втім, маємо те, що маємо. Ми, відповідно до закону, не можемо відмовити в публікації жодному з претендентів. Отже, читайте, думайте, згадуйте, оцінюйте та обирайте.

Ваш «33-й канал»

Коментарі у Facebook