Професіоналізм і прогресивність: Прем’єр показав першу десятку «Української стратегії Гройсмана»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Як і передбачалося, до неї увійшли фахівці з різних галузей, молоді та прогресивні люди, які знають, що реально потрібно робити для розбудови держави.

Дієву команду сформовано

Команда, яку веде Гройсман на вибори до Верховної Ради, відповідає запитам сучасного українського суспільства. Адже сьогодні українці як ніколи прагнуть реальних змін та стабільного розвитку. Для підтримки економіки та ефективного державного управління Україні потрібні не просто нові обличчя та обіцянки. І Володимир Гройсман розуміє, що від нього та його політичної сили чекають саме на результативність. «Люди серцем і розумом мають відчути, на що ми здатні. А ми реально здатні змінювати країну на краще. Усе, що ми обіцяємо у своїй програмі, ми зможемо зробити. Наголошую, я іду в Раду не знову, а вперше — вперше з командою, яку я сформував», – говорить очільник «Української стратегії Гройсмана».


Перша десятка партії Гройсмана – це і люди, які вже продемонстрували успіхи у різних галузях політики, і ті, хто менше відомий українцям, але не є менш професійним. Середній вік десятки – 44 роки, наймолодшому члену команди – 35. І в даному випадку молодість політичної сили є хорошим показником, адже це дозволить знаходити свіжі рішення, актуальні саме для сьогодення. Слід зазначити, що сам Володимир Гройсман є наймолодшим політиком, який має досвід роботи на керівних посадах і у місцевому самоврядуванні, і в уряді, і у парламенті.

Мером Вінниці він став у 28 і здійснив колосальну кількість позитивних перетворень. Праця Гройсмана та його команди забезпечила такий ривок розвитку Вінниці, який дозволив їй увійти у ТОПи українських міст за рівнем життя. Згодом він став наймолодшим в історії спікером та наймолодшим прем’єром. «У 41 я відчуваю відповідальність за країну. Я знаю, як робити відчутні для кожного з нас зміни. Тому вирішив сформувати власну команду «Українська стратегія Гройсмана», яка знає, як зробити швидкі зміни, знає, у чому проблеми і як їх вирішити, щоб вони більше не виникали», – говорить Володимир Гройсман.

Хто ж у десятці?

Перші десять облич партії – це втілювачі найуспішніших змін у країні. Це люди, які разом з прем’єром розпочинали важливі зміни в країні і сьогодні йдуть разом з ним до парламенту, щоб їх продовжити.

Почнімо з Лілії Гриневич – першої жінки-міністра освіти за часи незалежності. Вона кардинально змінила філософію шкільного навчання і вважає: «Потрібні вартові змін. Ми не маємо права відступити назад. І тому я сьогодні тут, з цією командою». Наймолодший міністр в уряді Олександр Саєнко є ідеологом реформи держслужби, приватизації та принципів корпоративного управління на підприємствах. «Я є прикладом того, що останніми роками сотні молодих людей приходять в уряд, в місцеві органи влади. Ми разом почали змінювати систему, спільно проводити реформи», – говорить він. Увійшов до «Української стратегії Гройсмана» і міністр культури Євген Нищук. Він виступає за відродження українського кіно, розвиток книговидання, просування мистецтва України у світі.

Ще один представник Кабміну – міністр юстиції Павло Петренко створює мережу центрів безкоштовної правової допомоги, ініціює запуск нових реєстрів даних. Співавтор змін до Бюджетного та Податкового кодексів Сергій Марченко розробив успішну систему для медреформи – «гроші ходять за пацієнтом».

Також у десятці один з найефективніших парламентарів Віктор Єленський.

До команди увійшов і Павло Яблонський – секретар Вінницької міськради, а також вінничанин Андрій Тетерук, який був добровольцем на фронті і став комбатом патрульної служби міліції особливого призначення «Миротворець».

Перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова – кримська татарка, яка представляє позиції українського та кримськотатарського народу на міжнародній арені. «Володимир Гройсман сказав наче дуже прості і дуже очевидні слова: «Крим був, є і буде українським». Я вважаю, що саме «Українська стратегія Гройсмана» і формула цієї політичної сили містить відповіді на те, аби це стало дійсністю», – каже вона.

«Українська стратегія Гройсмана» йде у парламент заради реальних змін, поліпшення якості життя, розбудови міцного середнього класу. Його представниками мають себе відчути вчителі, лікарі, фермери – люди праці, які формують сьогодення і майбутнє України.

«Я хочу стати спільно зі своєю командою успіхом українців. Нашим спільним успіхом. Я переконаний, що людям, які висловлять нам вотум довіри, не буде соромно за нашу роботу», – запевняє Володимир Гройсман.

Сергій ГОДУН

Професіоналізм і прогресивність: Прем’єр показав першу десятку «Української стратегії Гройсмана»

Коментарі у Facebook