Передвиборче звернення Кучми до українців

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Другий президент Леонід Кучма закликав співвітчизників прийти 31 березня на виборчі дільниці і проголосувати за зміни.

Про це він сказав в інтерв’ю журналістам у п’ятницю в Києві, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Я, перш за все, хочу звернутися, щоб сказати – прийдіть, люди добрі, на вибори. Тому що сьогодні перед Україною стоїть завдання – який шлях ми оберемо”, – заявив він.


Кучма вказав на необхідність змін у країні. “Ми бачимо, в якому стані сьогодні перебуває Україна. Можу трошки алегоріями сказати – ми практично побудували паркан розмежувальний в Україні, сьогодні є дві України, а це жах!” – підкреслив колишній очільник держави.

“Я згадую, що завжди у нас було гасло -” За єдину Україну!”, про це ми забули. Тому що їх дійсно сьогодні дві, і одна намагається диктувати всім свою волю, а це шлях в нікуди”, – додав він.

Екс-президент заявив, що наразі Україна займає “останнє місце в усіх рейтингах, перш за все, з точки зору економіки”.

“Економіка у нас нижче плінтуса, машинобудування взагалі сьогодні, можна сказати, не існує, залишки тільки … Економіка на першому місці повинна бути сьогодні. Тому що коли ми говоримо про армію, то як будувати Збройні сили і потужну армію, якщо економіки немає у нас? Ось тому треба над цим думати в першу чергу”, – висловив переконання Кучма.

За його словами, в Україні є й інші недоліки. “Ну а далі там стільки проблем! Головне, щоб зацікавленість була в іноземного інвестора – в таку країну, де не працює правова система, ніхто не прийде, а без іноземних інвестицій нічого не буде”, – сказав він.

“Отже головне – прийти на вибори й віддати свій голос. У нас же люди добре розуміють, чого вони хочуть завтра, ось за завтра і треба проголосувати”, – підсумував другий президент.

За матеріалами Української Правди

Коментарі у Facebook