Чому вінницького студента запросили на службу до поліції?

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Хоробрості 21-річного В’ячеслава Постернака можна позаздрити. В останній день літа він випадково став свідком злочину.

Хлопець побачив, як незнайомець у дворі багатоповерхівки перекусив інструментом трос на велосипеді та вже примірявся сісти і їхати. Але наш випадковий свідок не розгубився. У сусідньому дворі хлопець наздогнав злодія і попросив перехожих викликати наряд поліції. А всі дії незнайомця Славко ще й зафіксував на мобільний телефон як докази. На відео видно, як злочинець стоїть на колінах та благає відпустити, але студент був непохитний.


Вже коли на місці з’явились правоохоронці, вони задокументувала подію і в наручниках доставили затриманого у відділення поліції. Там його «впізнали». Виявляється, чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і наркозлочини. За спробу вкрасти велосипед чоловікові загрожує покарання до 6 років позбавлення волі.

А вже 9 вересня під час наради в обласному главку поліції генерал поліції третього рангу Юрій Педос за мужність та активність вручив подяку В’ячеславу Постернаку. Навіть запросив на службу до поліції. Хлопець пообіцяв подумати.

Віталіна Трудько

Коментарі у Facebook