День міста із супергербом та зірками гуляла Вінниця

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

14 вересня Вінниця відзначала свій 656-й День народження із гарною погодою та настроєм тисяч городян. Свято розпочалось традиційно на майдані Незалежності із хореографічної композиції «Це моє місто» під пісню Онуки…

Варто зазначити, що вперше за останні 5 років День міста прошов без звичної ВІП-зони та президента під головною сценою свята… Але серед поважних гостей свята в цей день були Володимир Гройсман, екс-міністри, колишні народні депутати, дипломати та голова ПЦУ Епіфаній.


– Сьогодні 656-й День народження нашого чудового міста. І з кожним роком цей день стає по-справжньому сімейним святом, тому що в центрі міста збирається вся наша громада, щоб привітати один одного, подарувати щирі посмішки, поділитись позитивними емоціями! Наше місто – це всі ми, вінничани.

 

Міський голова сказав, що з кожним роком наше місто стає ще кращимДень міста із супергербом та зірками гуляла Вінниця

Вже традиційно усі загальноміські свята разом із земляками відзначав Володимир Гройсман.

– Для мене завжди було і залишається високою честю мати можливість звернутись до вас з словами привітань, особливо, коли мова йде про День народження нашого прекрасного міста! Кожен рік ми бачимо, як Вінниця змінюється. Але я точно знаю, що в майбутньому ці зміни будуть ще більш помітними та відчутними,– сказав Володимир Гройсман. –  Сьогодні я хотів би побажати кожному з вас миру, злагоди і благополуччя. Сказати про те, що в моєму серці Вінниця займає особливе місце. Де б я не був, у цей день я завжди тут. Що б я не робив, я завжди думаю про те, а що можна ще зробити для Вінниці. Все те, що ми маємо сьогодні, – це праця сотень тисяч вінничан. Я думаю, що попереду є ще багато складних завдань, але водночас – і великих успіхів! Зі святом, дорогі вінничани!

День міста із супергербом та зірками гуляла Вінниця
Діти – майбутнє Вінниці

Варто зазначити, що Петра Порошенка цієї осені на Дні міста не було…

Із сюрпризів цьогорічного святкування Дня міста варто згадати вишиту книгу про Вінницю та найбільший Герб Вінниці розміром 4 на 6 метрів від викладачів та студентів педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.

Також вражала виставка пожежних ретроавтомобілів на Соборній, парад військових оркестрів та романтичне заручення двох вінничан на візках – Андрія та Людмили.

День міста із супергербом та зірками гуляла Вінниця
Герб 4 на 6 метрів

Ще одним сюрпризом для всіх стало народження у День міста трьох хлопчиків та трьох дівчаток…

А фіналом святкування став концерт на площі Василя Стуса, де тисячі вінничан танцювали та підспівували українській співачці Ірині Федишин, гурту Pianoбой та Сергію Міхалку із оркестром “Ляпіс 98”.

Завершальним акордом святкування стало караоке. Тисячі вінничан, які зібралися у цей день на площі, заспівали пісню вінницької співачки Оксани Славної «Пишаймось, бо ми – вінничани!»

Сергій Годун

 

Коментарі у Facebook