Кінологи — тюремники шліфували майстерність у Літинській виправній колонії

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

– На базі державної установи «Літинська виправна колонія (№123)» проведено навчально – методичні збори зі старшими інспекторами (з кінології) та молодшими інспекторами кінологами установ виконання покарань та слідчих ізоляторів Центрально – Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції. З метою обміну досвідом, підвищення професійної майстерності, покращення взаємодії до заходу були запрошені кінологи Головного управління Національної поліції України у Вінницькій області.


Передбачені програмою заходи проходили під головуванням виконуючого обов’язки начальника управління ДКВС міжрегіонального управління полковника внутрішньої служби Іванюка Віталія Володимировича.

Розпочались збори з проведення стройового огляду та перевірки наявності особового складу. Далі по програмі відбулась огляд розплідника та місць несення служби службових собак. Під час занять молодшими інспекторами – кінологами відділу охорони державної установи «Літинська виправна колонія (№123)» було відпрацьовано вправи з комплексу загальної та спеціальної підготовки, а саме обшуку місцевості, затримання людини, яка чинить втечу та подолання смуги перешкод. З метою визначення рівня знань нормативних документів, які регламентують службову діяльність було проведено прийняття заліків.

Фото – сторінка Центрально – Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції у “Фейсбук”

Коментарі у Facebook