Миколаївська 79-а окрема десантно-штурмова бригада запрошує вінничан

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Про це повідомляє сторінка Вінницького обласного військкомату у “Фейсбук”:

– У Миколаївській окремій десантно-штурмовій бригаді ДШВ ЗСУ відбувся день відкритих дверей, де взяли участь й старший офіцер відділу комплектування та призову (підготовки до військової служби) Вінницького обласного військового комісаріату – майор Володимир Дозорець і представник Гайсинського районного військового комісаріату – сержант Віталій Чорний, та близько п’ятдесяти кандидатів на військову службу за контрактом.


Ті хто виявив бажання проходити військову службу за контрактом в даній частині мали можливість на місці отримати відношення. Присутні змогли ознайомитися з історією бригади, поспілкуватись з військовослужбовцями, ознайомитися з військовою технікою, зброєю та озброєнням бригади десантників.

Для учасників заходу заступником командира десантно-штурмової бригади Ярославом Калашником, проведено брифінг, на якому доведено інформацію про фінансове забезпечення військовослужбовців десантно-штурмових бригад (від 12 000 грн.), умови служби, терміни контрактів та інше.

Якщо Ви маєте бажання проходити службу у десантно-штурмовій бригаді – звертайтесь до Вінницького обласного військового комісаріату за адресою : м.Вінниця, вул.Д.Галицького 31, тел.: 098-557-56-52 або до військових комісаріатів за місцем прописки.

Фото – сторінка Вінницького обласного військкомату у “Фейсбук”

Коментарі у Facebook