Відома програма святкування Новорічних свят вінничан

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Цього року формат відзначення новорічних та різдвяних свят у Вінниці відрізнятиметься від попередніх, адже коронавірус вносить свої корективи у звичне життя містян. Щоб наповнити міський простір святковим настроєм у середмісті, на майдані Незалежності та площі Ліверпуль, будуть створені казкові локації з відомими мультиплікаційними героями. А 6 січня на Європейській площі буде облаштовано етнолокацію «Різдвяний дідух». Про це повідомляється на сайті ВМР.

Під час відвідування цих місць вінничани мають обов’язково дотримуватись карантинних норм та соціальної дистанції. Також у Вінниці проходитиме чимало онлайн заходів – з 18 грудня по 14 січня відбудеться Новорічно-різдвяний марафон заходів в соціальних мережах та на вебресурсах закладів культури міста. Про це повідомляється

 «Цього року, сподіваємось, всі з розумінням поставляться до ситуації, коли ми змушені тимчасово відмовитися від святкувань на вулиці та проведення масштабного новорічного марафону «open air». Адже нові умови вимагають від кожного з нас максимальної відповідальності та свідомості. Але святкування, подарунки та новорічний настрій ніхто не відміняв! Тому ми підготували для вінничан візуальні проєкти, що стануть справжнім подарунком для дітей та малечі, додадуть святковий настрій для усієї сім’ї», – розповів директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

Пізніше буде опублікована детальніша інформація про новорічно-різдвяні заходи, а щотижня будуть розміщуватись афіші, де кожен зможе знайти для себе щось цікаве. 

Коментарі у Facebook