На честь загиблого автогонщика Вадима Нестерчука провели турнір у рідній Калинівці

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У турнірі з футболу взяли участь 10 команд з міст: Вінниця, Хмельницький, Одеса, Бердичів, Бар, Житомир (всього – понад 150 осіб).Змагання відбувались протягом трьох днів на двох футбольних полях міського стадіону.

І місце виборола команда ДЮСШ «Авангард», м. Калинівка; ІІ місце – команда «Нива – Прем’єр», м. Вінниця; ІІІ місце – команда міста Бердичів.


Команда переможець та призери були нагороджені Кубками, гравці команд медалями, інші команди – пам’ятними кубками. Всі учасники змагань отримали соки.

Додамо, що Вадим Нестерчук був відомим автогонщиком, багаторазовий учасник змагань ралі Дакар.

24 червня 2013 року калинівчанин  загинув від теплового удару та зневоднення в пустельній місцевості ОАЕ  під час підготовки до ралі. Трагедія сталася в другій половині дня. Після тривалого тренування в пустелі, автомобіль команди застряг в піщаній пастці і після невдалих спроб вибратися з піску вийшов з ладу. Вадим Нестерчук відправив  координати місця розташування авто і відправився за допомогою до найближчої траси, лишивши біля автівки свого напарника, місцевого жителя. Пізніше Нестерчук також відправив координати свого нового місця розташування. Рятувальна група, прибувши на вказані місця, знайшла чоловіка померлим. У нього залишились дружина та діти.

Валентина Лісова

На честь загиблого автогонщика Вадима Нестерчука провели турнір у рідній Калинівці

Коментарі у Facebook