Театральні події у Вінниці – що подивится в кінці листопада

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У перший тиждень вересня у Вінницькому обласному театрі ім. Садовського розпочався 89 театральний сезон. Відкривали його виставою «Біла ворона», присвяченою подвигу Жанни д’Арк. Історія про жагу до свободи, небайдужість до долі своєї країни, цілеспрямований шлях до світлої мети – поклала символічний початок сезону 2022 року. 

Рок-оперу, написану Геннадієм Татарченком та Юрієм Рябчинським, поставив режисер Тарас Мазур. У головній ролі – Ольга Буга, акторка драми. Цього місяця виставу можна буде переглянути у четвер – 24 листопада. 

Від початку сезону із великим успіхом в театрі проходять покази вистави «KVITKA», за п’єсою Олега Миколайчука-Низовця.  Постановку вистави про славетну американську співачку українського походження Квітку Цісик створено у рамках проєкту «Незабутня Квітка», започаткованого в 2007 році та присвяченого життю та таланту легендарної співачки.   Вистава, що вважається окрасою репертуару театру ім. Миколи Садовського, цього року була також приурочена до Дня захисників та захисниць України, 14 жовтня.  У цьому місяці відвідати показ можна буде в суботу 26 листопада.

Прихильники комедій у листопаді 2022 року також зможуть знайти вистави собі до смаку:

  • «Замовляю любов» – захоплива п’єса сучасної української письменниці Тетяни Іващенко про пошук спорідненої душі в цьому буремному світі пройде 22.11 (мала сцена);
  • «ШvЛ», пєса про сімейні стосунки за мотивами Едварда Олбі «Шлюбний етюд» – 29.11.

Увага! Вищезазначені вистави мають вікові обмеження.

Для дітей 26 листопада театрі підготував музичну виставу «Аліса в Країні чудес» за однойменним твором Л. Керрола, яка завжди користується великим успіхом у дітей та дарує святковий настрій.

Коментарі у Facebook