VinSmart Центр запрошує маленьких вінничан у гурток «LEGO-конструювання»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Кілька днів залишилось до початку нового навчального року у VinSmart, отож діток від трьох до шести рочків, запрошують на заняття в гурток LEGO-конструювання. Це один із найпопулярніших та найсучасніших гуртків у позашкільній освіті.

За словами директора VinSmart Центру Дмитра Мири, заняття у даному гуртку сприяють розвитку навичок конструювання, програмування, розвивають дрібну моторику, логічне та просторове мислення, а також уяву.


«LEGO-конструювання допомагає дітям втілювати в життя свої задуми, будувати і фантазувати, захоплено працювати і бачити кінцевий результат роботи. У цьому виді діяльності малеча має необмежену можливість вигадувати і створювати свої побудови, конструкції, проявляючи зацікавленість, кмітливість і творчість. Вони на власному досвіді пізнають конструктивні властивості окремих деталей. А також можливості їх з”єднання, комбінування, оформлення. При цьому кожна дитина творить як дизайнер, засвоюючи під час творчого конструювання закони гармонії і краси», – зауважив він.

Як зазначила начальниця відділу молодіжної політики Юлії Мончак, під час занять у VinSmart діти вчаться слухати й розуміти педагога, працювати у колективі.

«Досвід свідчить, що робота з конструктором LEGO стимулює у дошкільників розвиток творчих здібностей, забезпечує стійку мотивацію до отримання знань, до пізнання нового. Діти, що захоплюються конструюванням, відрізняються багатою фантазією і уявою, активним прагненням до творчої діяльності, бажанням експериментувати, винаходити. У них добре розвинене просторове, логічне, математичне, асоціативне мислення, пам”ять, що є основою інтелектуального розвитку і показником готовності дитини до навчання у школі», – каже вона.

Гурток діє за адресою: вулиця Академіка Янгеля, 65.

Отож, якщо вас зацікавив даний гурток, завітайте з 1 по 15 вересня до будь-якого VinSmart Центру за адресою: вулиця Академіка Янгеля, 65, та напишіть відповідну заяву.

Коментарі у Facebook