Вінницькі тхеквондисти вибороли золоту, срібну та бронзову медалі на міжнародних змаганнях

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
З 27 по 29 жовтня у столиці Румунії проходили рейтингові міжнародні змагання «Romania Open», етап кубку Світу під назвою «Drakula Open 2023». У тяжких поєдинках троє вихованців Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 вибороли золоту, срібну та бронзову медалі з тхеквондо ВТФ.

Так, тхеквондист Ілля Головатюк здобув титул чемпіоном серед кадетів у ваговій категорії 65 кг. Роман Соловей став срібним призером серед юнаків до 48 кг. А Ірина Чесалкіна виборола бронзову нагороду поміж юніорок до 49 кг.


Як розповіла тренерка-викладачка МДЮСШ № 2 Аліна Новинюк, у цих рейтингових змаганнях брали участь чемпіони та призери чемпіонатів Європи, світу, Всесвітнього Гран-Прі та Олімпійських Ігор.

«Були представники з більш, як 100 команд та 47 країн світу. Боротьба була важкою, втім вінницька команда показала хороший результат, – говорить Аліна Новинюк. – Наші вихованці юні, проте їх працьовитість та наполегливість дозволяють їм змагатися на найвищому рівні та здобувати неймовірні перемоги. Пишаємось ними!»

Вінницькі спортсмени змагалися з представниками Румунії, Греції, Іспанії, Німеччини, Франції та Австрії та здобули високий міжнародний рейтинг та вагомі бали для, щоб наступного року потрапити у Національну збірну України на наступний рік.

Коментарі у Facebook