Разом до перемоги: муніципалітет Вінниці передав прикордонникам “Мавік”

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Військові повинні почуватися впевнено на фронті, тож муніципалітет Вінниці робить все можливе, аби оперативно реагувати на актуальні запити, які регулярно надходять до міської влади. Днями вінницьким прикордонникам передали сучасний дрон “Мавік”, який придбали коштом Вінницької громади. Оборонці будуть користуватися ним на Донеччині – в одній з найгарячіших точок. Саме там вони зараз протистоять російському ворогу.


“Безпілотник придбали за кошти міського бюджету. Спільно з командою Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу постійно тримаємо руку на пульсі і відслідковуємо потреби наших військових, – сказав заступник міського голови Андрій Очеретний. – Як зазначав Сергій Моргунов, допомога військовим та підсилення оборони – це одні з ключових пріоритетів нашої громади. Враховуючи їх, ми формуємо бюджет на наступний рік, щоб мати можливість продовжувати цю роботу й надалі.

Нагадаємо, минулого тижня Вінницький міський голова Сергій Моргунов у межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу передав чергову партію допомоги для бійців однієї з військових частин громади, які посилено працюють на Запорізькому напрямку. Йдеться про десять дронів, 11 пристроїв для скидування вибухівки та 40 армійських термосів різної місткості.

Коментарі у Facebook